Ντάνι Άλβες: Διαφωνώ με την κριτική που δέχεται

Ο Ντάνι Άλβες μίλησε για ακόμα μία φορά, με τα καλύτερα λόγια για τον , παρομοιάζοντας με Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο.
Ο Νεϊμάρ, έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο για διάφορους λόγους, κυρίως εξωγηπεδικούς. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει δεχτεί όμως κριτική και για την αγωνιστική του απόδοση, τόσο με την Παρί Σεν Ζερμέν όσο και με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ο συμπαίκτης του και στις δύο ομάδες και πολύ έμπειρος, Ντάνι Άλβερ, είπε γι’ αυτόν:
«Αν μια ομάδα έχει τον Μέσι, πρέπει να παίζει γι’ αυτόν. Το ίδιο ισχύει και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Νεϊμάρ δεν είναι διαφορετικός, είναι επίσης σε άλλο επίπεδο και όσο η ομάδα αφιερώνεται σε αυτόν, τόσο θα συνεχίζει να δίνει απαντήσεις στο γήπεδο. Δεν πιστεύω ότι τέτοιοι παίκτες, δεν παίζουν για το καλό της ομάδας. Το κατάλαβα αυτό όταν έπαιξα με τον Μέσι. Ξέρω πόσο αποφασιστικός μπορεί να γίνει και πρέπει να έχει τη μπάλα στα πόδια του. Ο Νεϊμάρ είναι ανάλογος παίκτης. Διαφωνώ με την κριτική που δέχεται γιατί κάποιες φορές, στόχος είναι πράγματα που κάνει εκτός γηπέδου και όχι το ποδόσφαιρο που παίζει. Σα φίλος, η δουλειά μου είναι να διασφαλίσω στον Νεϊμάρ ότι πρέπει να βρει τον τρόπο να αναγνωρίσει το δώρο που του έχει δοθεί με το ποδόσφαιρο» ήταν το σχόλιο του έμπειρου δεξιού μπακ.