Ρικ Πιτίνο: «Ευλογημένος που είμαι εδώ»

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε το εντυπωσιακό ντεμαράζ του, πέρασε και από την έδρα της Αρμάνι Μιλάνο χθες και ο Ρικ Πιτίνο… περνάει εξαιρετικά!
Στις τρεις νίκες, με Χίμκι, Γκραν Κανάρια και Νταρουσάφακα, σημειώθηκε η βελτίωση, αλλά τα πραγματικά τεστ για τον Παναθηναϊκό ήταν αυτά που ακολούθησαν. Το «διπλό» στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ, η επικράτηση επί της Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και χθες, η επιβλητική εμφάνιση και το 83-95 στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο. Οι συνεχόμενες νίκες, έγιναν έξι, οι «Πράσινοι» είναι πλέον στην έβδομη θέση και έχουν «αγκαλιάσει» την παρουσία τους στα πλέι οφ της Euroleague.
«Είναι πολύ σημαντικό να μπουμε στα πλέι-οφ. Είμαστε σε καλή κατάσταση, κοιτάμε την διοργάνωση μέρα με την ημέρα, αγώνα με τον αγώνα. Φτάσαμε σε μία μεγάλη νίκη, αυτό είναι το μπάσκετ. Ο Καλάθης είναι φανταστικός παίκτης, πολύ λίγοι παίκτες μπορούν να παίξουν τόσο καλά για τόσο μεγάλο διάστημα, όπως κάνει ο Καλάθης. Ο Τόμας αντέδρασε πάλι καλά. Είμαι πολύ περήφανος που προπονώ αυτούς τους παίκτες. Από την ώρα που πήρα την δουλειά, ο Τόμας είναι ένας τρομερός παίκτης για εμάς. Είναι ο πιο υποτιμημένος παίκτης στην Euroleague. Είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τις έξι σερί νίκες, παίζει φανταστικά. Είμαι ευλογημένος που είμαι εδώ. Περνάω εξαιρετικά!» δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο, που πιστώνεται μεγάλο μερίδιο από τη «μεταμόρφωση» του Παναθηναϊκού.