Λεμπρόν Τζέιμς: Τα πλέι οφ δεν έρχονται από μόνα τους


Μετά και τη χθεσινή ήττα από τους Μπρούκλιν Νετς στο «Staples Center», οι Λος Άντζελες Λέικερς του Λεμπρόν Τζέιμς, έχασαν και μαθηματικά την παρουσία τους στα πλέι οφ.

Μετά από οκτώ συνεχόμενους τελικούς και παρουσία από το 2005 στα πλέι οφ του ΝΒΑ, ο Λεμπρόν Τζέιμς για πρώτη φορά, μένει εκτός! Οι Νετς επικράτησαν με 106-111 χθες, οι Λέικερς έμειναν στο 31-41 κι έχασαν και την όποια μαθηματική ελπίδα υπήρξε, για να μπουν στα πλέι οφ, σε μια σεζόν που αλλιώς ξεκίνησε και αλλιώς ολοκληρώνεται. Ο «Βασιλιάς» αποτέλεσε το πρόσωπο του περασμένου καλοκαιριού, παίρνοντας την απόφαση να μετακομίσει στο Λος Άντζελες, αλλά ο τρόπος που εξελίχθηκε η σεζόν, τον αφήνει εκτός στόχων.

«Προφανώς και είναι μια δύσκολη σεζόν για όλους μας. Δεν είναι αυτό το οποίο… υπογράψαμε στην αρχή της σεζόν, αλλά έγιναν διάφορα πράγματα. Τιμωρίες, τραυματισμοί, πολλές φορές δεν είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε σταθερό μπάσκετ για 48 λεπτά. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, αυτός είναι ο τρόπος για να γίνουμε καλύτεροι. Τα πλέι οφ δεν έρχονται από μόνα τους, πρέπει να δουλέψουμε. Για μένα προσωπικά, πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω και να δω τι μπορώ να κάνω για να συνεχίσω να βοηθάω» σχολίασε ο Λεμπρόν Τζέιμς.